недеља, 22. октобар 2023.

ЕНИГМАТИ НА САЈМУ КЊИГА

 

 

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

 

      Енигматски клуб НОВА ЗАГОНЕТКА, Енигматски савез Србије и Издавачка кућа АЛМА, организују традиционални скуп енигмата на 66. Међународном београдском сајму књига, који се одржава од 21. до 29. октобра 2023. године, под мотом ЖИВЕЛЕ КЊИГЕ.


      Дружење енигмата посетиоца Сајма, биће, као и ранијих година, на истом месту на штанду АЛМЕ у Хали 1 Београдског сајма, у петак, 27. октобра, са почетком у 12,00 часова.

      Ово је још једна прилика да енигмати – љубитељи књиге, размене мишљења и искуства, упознају се са новим енигматским издањима на српским просторима и још једном дају значај енигматској литератури у оквиру укупног енигматског стварала-штва.

      Штанд АЛМЕ је једино место на Београдском сајму књига на коме је изложена и енигматска литература, што даје знатан допринос бољем третирању загонеташтва, као умне дисциплине и могућност да се и енигматске књиге представе паралелно са издањима из других области људских интересовања и стварања.

 

Београд, 22. 10. 2023.              ЕК «НОВА ЗАГОНЕТКА»


Нема коментара:

Постави коментар

Коментарисање је у начелу слободно. Увредљиви, спам/бот, малициозни, коментари који износе очигледне неистине и/или клевете, неће бити објављени.