четвртак, 30. новембар 2023.

ОБАВЕШТЕЊЕ У ВЕЗИ МЕМОРИЈАЛА "ЧИКА СТАНКО"

 

      Рок за слање радова за такмичење у састављању словних ребуса и индиреката 11. МЕМОРИЈАЛ СРБОЉУБА СТАНКОВИЋА био је 30. но-вембар 2023. године.

      С обзиром на штрајк поштанских радника у Србији, као и на успо-реније пристизање поште из бивших југословенских простора, као ор-ганизатор овог такмичења, Председништво Енигматског клуба НОВА ЗАГОНЕТКА продужава рок за пријем такмичарских радова до 30. де-цембра 2023. године.

       Ради веће сигурности приспећа, радови се могу слати и на елек-тронску адресу: miroslav.lazarevic40@mts.rs. И у овом случају, радови се шаљу са шифром, при чему се доствља и идентификација шифре, са именом и презименом аутора, кућном и електронском адресом и бројем телефона.

      Радови  потписани са шифром аутора биће достављени члановима жирија, а тек по завршетку рангирања састава, биће јавно публикова-на имена аутора, како би се обезбедила што већа објективност при утврђивању пласмана.

 

Београд,                                                                     Председништво

28. новембар 2023. године                           ЕК «Нова загонетка»

Нема коментара:

Постави коментар

Коментарисање је у начелу слободно. Увредљиви, спам/бот, малициозни, коментари који износе очигледне неистине и/или клевете, неће бити објављени.