петак, 10. јул 2020.

СЕС СЕ ОДЛАЖЕ

 

 

Како су данас јавили организатори 20. јубиларних Сусрета енигмата Србије - СЕС, планирани за 14.-16. август у Нишу, се одлажу.

 

Разлог одлагања је крајње неповољна епидемиолошка ситуација са вирусом "корона".

 

У саопштењу које су послали организатори ЕК „Ниш“ (М. Радаковић) и ЕК „Бор“(К. Иванов) наводи се да сусрети не могу да буду одржани упркос чињеници да је било све спремно за њихово одржавање. Организатори су изразили захвалност свима који су подржали одржавање СЕС (Студентски центар Ниш, Туристичка организација Ниш, Народни музеј Ниш и Градска општина Црвени крст – Ниш), шахисти Драгану Живићу, светском прваку за глуве и наглуве који је изразио жељу да лично и са колегама шаховских велемајстора учествује на овим Сусретима, те енигматским клубовима који су понудили помоћ у виду награда (књига, диплома, пехара) приликом такмичења: „Нова загонетка“, „Кикинда“ и „Срем“.

 

Надамо се да ће Енигматски савез Србије ускоро изаћи са предлогом обележавања значајног јубилеја у измењеним околностима.


Нема коментара:

Постави коментар

Коментарисање је у начелу слободно. Увредљиви, спам/бот, малициозни, коментари који износе очигледне неистине и/или клевете, неће бити објављени.